Стратегия за печалба от залози

Да се печели от залози на спортни срещи не е много лесно начинание, но със сигурност е забавно да се играе. Няма и как да е иначе, след като толкова много милиони хора по света залагат и се опитват да познаят изхода от различни футболни, баскетболни, тенис или други мачове. Според една статистика обаче, 95% от играчите, които залагат на спортни срещи губят в дългосрочен план, около 2-3% се държат около нулата на вложените си средства, а само остатъка печелят наистина от спортни залози. Въпросът, който вълнува всички е как става това и можем ли и ние да сме сред онези, които печелят от залози?

Има два основни фактора, без които няма как да се печели от спортни залози в дългосрочен план. Това са от една страна бонусите и офертите, предлагани от букмейкърите, а от друга е стратегията за игра, която всеки печеливш играч следва.

По отношение на различните бонуси и оферти, които можете да използвате от букмейкърите е изписано много. Например, информация за актуалните бонуси, предлагани от един от най-големите букмейкъри в света - bet365 можете да видите в сайта с оферти на bet365, в който е обяснено всичко подробно как можете да вземете максимума от предложените оферти. Това, което е важно да се запомни е, че за да имаме наистина печалба от залози, то трябва да играем повече с парите на букмейкъра и по-малко с депозираните от нас пари. Един от най-естествените начини е това да става чрез бонусите и офертите, които букмейкърът предлага.

Друго важно нещо, което трябва да знаем е, че често срещано явление в играта са дългите серии на неуспех, в които всеки играч изпада от време на време. Тези негативни серии са неизбежни и колкото по-рано успеем да ги усетим, толкова по-добре. Правилото е просто - усещате, че влизате в негативна серия, съответно спирате и продължавате след няколко дни. Междувременно можете да си играете на хартия и без реални залози за определен период от време и вече когато видите, че сте отново във вярната посока, да започнете да залагате с реални пари.

По този начин, ако успеете да балансирате и избягвате негативните серии от неуспешни прогнози ще можете да играете максимално дълго време с парите на букмейкъра и вашите печалби и да не залагате от депозираните от вас пари. Разбира се, има и други варианти за печалба от спортни залози, свързани с гонене на джакпоти, умножаване на коефициенти и различни системи за залози, но те са свързани с по-голям риск и съответно възможност за загуба на средства.

Ако сте търпеливи и внимателни, то сте много по-близо до онези 5%, които в крайна сметка печелят от спортни залози.